Toz hindistan cevizinin nasıl yapıldığını ve besin değerlerini okuduğumda gerçekten ilginç bir gıda maddesi olduğunu düşündüm. Yüksek lif içeriği ve sağlıklı yağlar içermesi, sindirim sistemine fayda sağlaması açısından çok önemli görünüyor. Peki, bu malzemeyi tatlılar dışında farklı yemeklerde kullanmayı hiç denediniz mi? Özellikle Asya mutfağındaki kısır ve soslarda lezzet katabileceğini düşündüğüm için çok merak ediyorum. Ayrıca, tariflerde kullanmak için önerilen hindistan cevizi ve muzlu smoothie gibi şeyler de oldukça çekici. Sizce başka hangi tariflerde toz hindistan cevizi denemeye değer?
Toz hindistan cevizinin nasıl yapıldığını ve besin değerlerini okuduğumda gerçekten ilginç bir gıda maddesi olduğunu düşündüm. Yüksek lif içeriği ve sağlıklı yağlar içermesi, sindirim sistemine fayda sağlaması açısından çok önemli görünüyor. Peki, bu malzemeyi tatlılar dışında farklı yemeklerde kullanmayı hiç denediniz mi? Özellikle Asya mutfağındaki kısır ve soslarda lezzet katabileceğini düşündüğüm için çok merak ediyorum. Ayrıca, tariflerde kullanmak için önerilen hindistan cevizi ve muzlu smoothie gibi şeyler de oldukça çekici. Sizce başka hangi tariflerde toz hindistan cevizi denemeye değer?
Cevap yaz