Kurabiyeleri yaparken özellikle hamurun kıvamı konusunda ne kadar dikkat etmeliyiz? Krema kıvamına gelene kadar çırpmak yeterli mi yoksa başka bir aşama daha var mı? Ayrıca, iç harcı hazırlarken sütü eklemek yeterli mi, yoksa hindistan cevizinin iyice ıslanması için başka bir yöntem denemeli miyiz? Kurabiyelerin pişme süresi hakkında da bir ipucu verebilir misin?
Kurabiyeleri yaparken özellikle hamurun kıvamı konusunda ne kadar dikkat etmeliyiz? Krema kıvamına gelene kadar çırpmak yeterli mi yoksa başka bir aşama daha var mı? Ayrıca, iç harcı hazırlarken sütü eklemek yeterli mi, yoksa hindistan cevizinin iyice ıslanması için başka bir yöntem denemeli miyiz? Kurabiyelerin pişme süresi hakkında da bir ipucu verebilir misin?
Cevap yaz