Hindistan cevizi kırma yöntemlerini okuduktan sonra, bu işlemi evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çekiç yöntemi oldukça pratik görünüyor. Acaba çekiçle vururken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca fırında pişirmenin etkili olduğunu duydum ama bu yöntemi denemek için fırınımı 190 dereceye ısıtmak biraz zaman alacak gibi görünüyor. Bu süreçte herhangi bir ipucu verir misiniz?
Hindistan cevizi kırma yöntemlerini okuduktan sonra, bu işlemi evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çekiç yöntemi oldukça pratik görünüyor. Acaba çekiçle vururken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca fırında pişirmenin etkili olduğunu duydum ama bu yöntemi denemek için fırınımı 190 dereceye ısıtmak biraz zaman alacak gibi görünüyor. Bu süreçte herhangi bir ipucu verir misiniz?
Cevap yaz