Hindistan cevizi açma konusunda pratik yöntemler arıyorsanız, hangi yöntemin sizin için daha uygun olabileceğini merak ediyorum. Delik açma yöntemiyle suyu kolayca çıkarıp ardından kabuğunu kırmak mı daha pratik geliyor, yoksa fırında pişirip çatlatmak mı? Benim için fırında pişirme yöntemi daha ilginç görünüyor, çünkü kabuğun çatlamasıyla işim daha da kolaylaşabilir. Sizin bu konudaki deneyimleriniz neler? Hangi yöntemi denediniz ve sonuçları nasıl oldu?
Hindistan cevizi açma konusunda pratik yöntemler arıyorsanız, hangi yöntemin sizin için daha uygun olabileceğini merak ediyorum. Delik açma yöntemiyle suyu kolayca çıkarıp ardından kabuğunu kırmak mı daha pratik geliyor, yoksa fırında pişirip çatlatmak mı? Benim için fırında pişirme yöntemi daha ilginç görünüyor, çünkü kabuğun çatlamasıyla işim daha da kolaylaşabilir. Sizin bu konudaki deneyimleriniz neler? Hangi yöntemi denediniz ve sonuçları nasıl oldu?
Cevap yaz