Bu tarife göre hindistan cevizi toplu kek yapmayı denemek oldukça heyecan verici değil mi? Özellikle hindistan cevizinin kekin içinde nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Ön hazırlık aşamasında fırını ısıtmak ve kek kalıbını yağlamak önemli gibi görünüyor. Yumurtaları ve toz şekeri çırparken, karışımın rengi açılana kadar çırpmak gerçekten de kekin dokusunu etkileyebilir mi? Kuru malzemeleri ekleyip karıştırdıktan sonra, rendelenmiş hindistan cevizini nazikçe eklemek de çok dikkat gerektiriyor gibi. Kek piştikten sonra tel ızgara üzerinde soğutulması da, son dokunuşu yapmadan önce önemli bir adım. Ekstra olarak damla çikolata eklemeyi düşünsem, nasıl bir sonuç elde ederim acaba? Bu tarifin misafirlerim için harika bir sunum olacağını düşünüyorum, sizce de öyle mi?
Bu tarife göre hindistan cevizi toplu kek yapmayı denemek oldukça heyecan verici değil mi? Özellikle hindistan cevizinin kekin içinde nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Ön hazırlık aşamasında fırını ısıtmak ve kek kalıbını yağlamak önemli gibi görünüyor. Yumurtaları ve toz şekeri çırparken, karışımın rengi açılana kadar çırpmak gerçekten de kekin dokusunu etkileyebilir mi? Kuru malzemeleri ekleyip karıştırdıktan sonra, rendelenmiş hindistan cevizini nazikçe eklemek de çok dikkat gerektiriyor gibi. Kek piştikten sonra tel ızgara üzerinde soğutulması da, son dokunuşu yapmadan önce önemli bir adım. Ekstra olarak damla çikolata eklemeyi düşünsem, nasıl bir sonuç elde ederim acaba? Bu tarifin misafirlerim için harika bir sunum olacağını düşünüyorum, sizce de öyle mi?
Cevap yaz