Hindistan cevizi sütü ile sütlaç yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle vegan ve laktoz intoleransı olanlar için mükemmel bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz. Pirinci yıkamak ve nişastasını atmak, sütlaçın kıvamını nasıl etkiliyor acaba? Hindistan cevizi sütü ekleme aşamasında dikkat edilmesi gereken başka bir ipucu var mı? Ayrıca, tarçın ve Hindistan cevizi rendesi ile süslemek, tat katmada ne kadar etkili? Bu tarifin lezzeti konusunda deneyimlerinizi merak ediyorum!
Hindistan cevizi sütü ile sütlaç yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle vegan ve laktoz intoleransı olanlar için mükemmel bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz. Pirinci yıkamak ve nişastasını atmak, sütlaçın kıvamını nasıl etkiliyor acaba? Hindistan cevizi sütü ekleme aşamasında dikkat edilmesi gereken başka bir ipucu var mı? Ayrıca, tarçın ve Hindistan cevizi rendesi ile süslemek, tat katmada ne kadar etkili? Bu tarifin lezzeti konusunda deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz