Hindistan cevizi sütü ile krema yapmanın detaylarını okuduktan sonra, bu sürecin ne kadar kolay olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı. Özellikle taze Hindistan cevizi kullanarak kendi sütümü elde edebilmek çok ilginç. Peki, bu kremayı kullanmayı düşündüğünüz özel bir tarif var mı? Ayrıca, tatlandırıcı olarak bal ya da şeker eklemek tamamen isteğe bağlı demişsiniz, siz hangi seçeneği tercih edersiniz? Krema yapımında kullandığınız suyun miktarını ayarlamak, kıvamı nasıl etkiliyor? Bütün bu sorular kafamda dönüp duruyor!
Hindistan cevizi sütü ile krema yapmanın detaylarını okuduktan sonra, bu sürecin ne kadar kolay olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı. Özellikle taze Hindistan cevizi kullanarak kendi sütümü elde edebilmek çok ilginç. Peki, bu kremayı kullanmayı düşündüğünüz özel bir tarif var mı? Ayrıca, tatlandırıcı olarak bal ya da şeker eklemek tamamen isteğe bağlı demişsiniz, siz hangi seçeneği tercih edersiniz? Krema yapımında kullandığınız suyun miktarını ayarlamak, kıvamı nasıl etkiliyor? Bütün bu sorular kafamda dönüp duruyor!
Cevap yaz