Kıbrıs tatlısını hindistan cevizi olmadan yapmanın yollarını merak ediyorum. Özellikle ceviz veya fındık ile zenginleştirilmesi fikri hoşuma gitti. Hamurun hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Ayrıca şerbetin kıvamı nasıl olmalı? Fırında pişirme süresi ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmamız gerekir mi? Son olarak, tatlının servisinde başka neler önerirsiniz?
Kıbrıs tatlısını hindistan cevizi olmadan yapmanın yollarını merak ediyorum. Özellikle ceviz veya fındık ile zenginleştirilmesi fikri hoşuma gitti. Hamurun hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Ayrıca şerbetin kıvamı nasıl olmalı? Fırında pişirme süresi ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmamız gerekir mi? Son olarak, tatlının servisinde başka neler önerirsiniz?
Cevap yaz