Hindistan cevizi kırıdıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmesi gerektiğini denemek istiyorum. Gerçekten de 1-2 gün içinde tüketmek en ideali mi? Ayrıca, dondurma işlemi ile saklamak oldukça ilginç, bu yöntemi daha önce denedim ama buzdolabında çözme süresi konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Hijyenik koşulların sağlanması da önemli, ama kullandığım aletlerin temizliğine nasıl daha fazla dikkat edebilirim?
Hindistan cevizi kırıdıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmesi gerektiğini denemek istiyorum. Gerçekten de 1-2 gün içinde tüketmek en ideali mi? Ayrıca, dondurma işlemi ile saklamak oldukça ilginç, bu yöntemi daha önce denedim ama buzdolabında çözme süresi konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Hijyenik koşulların sağlanması da önemli, ama kullandığım aletlerin temizliğine nasıl daha fazla dikkat edebilirim?
Cevap yaz