Hindistan cevizi kırmanın bu alternatif yöntemlerini denemek gerçekten ilginç görünüyor. Özellikle fırında pişirme yöntemi, kabuğun çatlamasını sağlamak için oldukça pratik bir fikir. Dondurucu yöntemi ise hiç aklıma gelmemişti; bu şekilde suyun genleşmesinin işe yaradığını öğrenmek şaşırtıcı. Keskin aletler kullanırken dikkatli olmak gerektiği konusunda uyarı da önemli, çünkü yaralanmalar istemediğimiz şeyler. Peki, bu yöntemlerden hangisini denemeyi düşünüyorsunuz? Kırma işlemi sırasında yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Hindistan cevizi kırmanın bu alternatif yöntemlerini denemek gerçekten ilginç görünüyor. Özellikle fırında pişirme yöntemi, kabuğun çatlamasını sağlamak için oldukça pratik bir fikir. Dondurucu yöntemi ise hiç aklıma gelmemişti; bu şekilde suyun genleşmesinin işe yaradığını öğrenmek şaşırtıcı. Keskin aletler kullanırken dikkatli olmak gerektiği konusunda uyarı da önemli, çünkü yaralanmalar istemediğimiz şeyler. Peki, bu yöntemlerden hangisini denemeyi düşünüyorsunuz? Kırma işlemi sırasında yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Cevap yaz