Çikolatalı hindistan cevizi toplarını yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz mü? Özellikle çikolata sosunu hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, topların buzdolabında dinlendirilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, bu süreçte topların kıvamı nasıl etkileniyor? Farklı tat ve aromalar ekleyerek denemek, sizin için çekici bir seçenek mi?
Çikolatalı hindistan cevizi toplarını yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz mü? Özellikle çikolata sosunu hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, topların buzdolabında dinlendirilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, bu süreçte topların kıvamı nasıl etkileniyor? Farklı tat ve aromalar ekleyerek denemek, sizin için çekici bir seçenek mi?
Cevap yaz